Hakkımızda

Uzm.Dr. Gözde Kuzgun
1993 Eskişehir doğumluyum.İlk Orta ve lise eğitimimi Eskişehir'de tamamladım.2019 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.Mezuniyet sonrası Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil servis birimine atandım.Sonrasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde Aile Hekimi Uzmanlığı eğitimi aldım.Eğitimimi tamamladıktan sonra Bayramiç İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne atandım.15.04.2025 tarihinden itibaren Bayramiç Menderes Asm de görev yapmaktayım.
17.03.006 nolu aile hekimliği birimine bağlı bölgeler
-Menderes Mahallesi
-Mollahasanlar Köyü
-Çiftlik Köyü
-Yeniceköy
-Yeniköy
-Aşağı Şevik Köyü
-Yukarı Şevik Köyü
-Bekirler Köyü
-Üçyol Köyü
-Aşağı Şapcı Köyü
-Yukarı Şapcı Köyü
-Yaylacık köyü
-Köylü Köyü
Dr.Ayşe Yiğit Aslan
1982 Erzurum İspir doğumluyum. ilk, orta ve lise eğitimimi Erzurum'da tamamladım. 2009 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.01.10.2022 tarihinden itibaren Bayramiç Menderes ASM 17.03.007 nolu birimde çalışmaya başladım.
-Birimimize Bağlı köyler
-Muratlar köyü
-Söğütgediği köyü
-Hacıdervişler köyü
-Hacıbekirler köyü
-Korucak köyü
-Cazgiler köyü
-Karaibrahimler köyü
-Bezirganlar köyü
-Yanıklar köyü
Ase Özge Serkek
1992 Çanakkale doğumluyum.Aslen Bayramiçli'yim. İlk, orta okul ve liseyi Bayramiçte okudum. Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2014 Ebelik Bölümü mezunuyum.2015 yılında Ağrı'nın Taşlıçay ilçesi Toplum Sağlığı Merkezi'nde göreve başladım.Daha sonra 2.5 sene Kırklareli Pınarhisar Cevizköy Sağlık Evinde çalıştım. Sonrasında Bayramiç Koşuburnu Sağlık Evinde 1 yıl çalıştım. 01.05.2020 tarihinde Menderes Aile Sağlığı Merkezi 17.03.007 No'lu Aile Hekimliği Birimi'nde göreve başladım.Halen burada çalışmaktayım.
Ebe Dilek Öztürk Çalışkan
1983 Bayramiç doğumluyum.İlkokul,ortaokul ve liseyi Bayramiç'te tamamladım.2000 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ebelik Bölümünü kazandım.2008 yılında İstanbul Kağıthane Gürsel Sağlık Ocağı'na atandım.2010 yılında Bursa İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne atandım.2015 yılında İnegöl Orhaniye Aile Sağlığı Merkezi'nde göreve başladım.2020'de İnegöl Fehmi Tanrıkulu Aile Sağlığı Merkezi'nde göreve başladım.2025 yılında Bayramiç Menderes Aile Sağlığı Merkezi'nde göreve başladım.
Yardımcı Sağlık Personeli Fatma Şimşek
1992'de Bayramiç te doğdum.İLk ve Orta eğitimimi Bayramiç'te tamamladım.Sağlık meslek lisesini Çan Sevim Bodur Anadolu Sağlık meslek lisesi Hemşirelik bölümününde tamamladım.10 yıllık özel sektör tecrübem var.
Temizlik Personeli Sema Çelik
1980 Bayramiç doğumluyum. ilkokulu Alakeçi ilk okulunda tamamladım. Evli ve iki çocuğum var.Menderes ASM de temizlik elemanı olarak çalışmaktayım.
Vizyonumuz
Aile hekimliği gelişmiş ülkelerin hemen tamamında tercih edilip uygulanan birinci basamak sağlık hizmet şeklidir. Ülkemizde birinci basamak sağlık hizmetlerinin çağdaş bir yaklaşımla yeniden düzenlenmesi ve tüm toplum bireyleri tarafından tercih edilebilir şekilde sunulması için bu çağdaş hizmetin özgün bir modeli oluşturulmuş ve uygulamaya konmuştur.
Aile hekimi, aile bireylerinin ikametlerine yakın olup hizmet verdiği toplumu her yönüyle tanır; aile, çevre ve iş ilişkilerini değerlendirir. Ailenin bütün bireylerinin sağlık durumlarını, yaşama koşullarını, dolayısıyla koruyucu sağlık uygulamalarının ve sağlık eğitimlerini bireylere nasıl uygulanacağını en iyi bilen kişidir.
Çağdaşaile hekimliği uygulamasında aile hekimi; anne karnındaki bebekten, ailenin en yaşlı bireyine kadar bütün aile fertlerinin sağlığından sorumludur. Kişinin her türlü sağlık sorununu ele alır, doğrudan kendisinin çözemediği sorunlar için yapacağı danışmanlık hizmetleriyle diğer uzman hekimlere veya diş hekimine hastayı yönlendirerek, koordinatör görevi üstlenir. Dolayısıyla kendisine kayıtlı kişilerin aynı zamanda sağlık danışmanı, bu konuda onlara yol gösteren ve onların haklarını savunan kişi konumundadır.
Misyonumuz
Bölge tabanlı sistemden nüfus tabanlı birinci basamak sağlık hizmetine geçildi. Artık sağlık hizmetlerinin sunumunda kişiler, toplumun herhangi bir elemanı olmak yerine doğrudan birey olarak kabul edilmektedir.
Vatandaşın yaşadığı yere yakın, kolay ulaşılabilir sağlık kuruluşları oluşturuldu.
Bireysel tercihler dikkate alınarak vatandaşların hekim seçme ve değiştirebilme hakkına kavuşmaları sağlandı. Kişiler, daha kolay iletişim sağlayabildikleri, güvendikleri ve kolay erişebildikleri hekimi tercih edebilmektedirler.
Sağlık kayıtlarının bütünlüğü ve dinamik bir şekilde güncellenebilmesi sağlandı. Vatandaşlarımızın doğumdan itibaren sağlık kayıtlarının güncel şekilde tutulabilmesi ve ihtiyaçları doğrultusunda sağlık hizmeti alabilmelerine imkân tanındı.
Sağlık hizmeti alırken zaman ve iş kaybı asgariye indirildi. Vatandaşlar aile hekimlerinden randevuyla hizmet alabilmekte, aile hekiminin yönlendirmesiyle ihtiyaç duydukları 2. basamak sağlık hizmetine en kısa yoldan ulaşabilmektedirler.
Sağlık hizmetlerine erişim ücretsiz hale getirildi